Gaaahhh...

Ojojoj.. känns som julafton när man va liten.. Det liksom pirrar i hela kroppen.. Jösses! Väntar och väntar på Att Andreas skall komma hem så jag kan börja göra mig i ordning...
Ikäll skall jag nämligen gå ut för första gånen på 1 och ½ år... Den du! Och jag har inte en enda aning om vad man skall ha på sig..eller hur man skall se ut!
Men men Mullan fixa nått ;) 
Vi skall hem till Carro och för festa..(förfesta Gillar) Och sedan skall vi ut.. (UT)

Kom på mig själv förut när jag "packade" väskan.. Herre gud Hanna, så här pinsamt förberedd måste man inte vara.. Det är inte du och Elton skom skall på äventyr.. Nää ta bort plåstrena!
Men vad tänk om jag får skoskav..Eller ännu värre tänk om någon klack går sönder.. Måste nog ta med lite trälim OM nått skulle hända! Kanske ett stormkök och walkitalkes om vi skulle tappa bort varandra.. Åter igen kära mig själv..Ingen skogsutflykt! Bara en helt vanlig tjejkväll!

Åhhhh....
Näää nu måste jag kedjesnusa lite så jag lugnar mig.. Äta nått kanske, annars vet man ju hur det går *slaget 2007*

summan av kanelen.. Jahaaa du säg det du! *nervoo*
Öl..


Always Love// Mullan

Mor..Rot!

Fy ja vad länge sedan det va jag skrev.. Men tiden går verkligen så himlans fort nu så jag vet inte vad jag skall ta mig till. Hinner inte ett dugg..
Elton växer som tusan nu.. Han överraskar mig med nya saker hela tiden..
En morgon när jag vakna så satt han upp bredvid mig och klappade händerna.. Känndes ganska skumt!
-Jaha ja där sitter du ja.. och klappar! Tänkte att det bara va något han fått för sig.. Men när jag frågade honom lite senare om han kunde klappa händerna så gjorde han det..tufft juh!
Nu har han även lärt sig att vinka.. Hej hej..*vink vink* Ser väldigt kul ut.. Han vinkar liksom till sig själv :)

Och som för någon dag sedan när vi skulle åka spårvagn..då började han naturligtvis att lådsashosta för att få tanternas uppmärksammhet..
-Ojoj nu har din lilla kille satt nått i halsen..
-Nejnje han bara gör så för att ni skall tycka att han är kul...
-Nää du..det där är riktig hosta..*vetabästtant*
-Nej jag lovar det är på lådsas.. *stressigsvettiggladmamma*
- ojoj nu får du nog ta upp pojken..*hispigtant*
Elton är dyngnöjd..och jag blir tvungen att spela med.. Men jag lovar han lådsas bara! Han vet hur man gör! Ibland så nyser han med..bara för attman ska såga Näämen OJOJJO ELTON Prosit!  Det är himlans kul!
Men Gu så dum man känner sig..som att man inte bryr sig om sitt barn.. Elton Elton.. :D

Igår berättade han ganska så ingående att han gillar små lappar på gosedjur..Det lät ungefär så här :
-Ette, glatte.. Ette,tutta glatte.. Han pilla med den lappen hela kvällen och babblade på som tusan.. Och själv sitter man där bredvid och låsdsas vara intresserad.. Guu föreldrar, tur ingen ser hur man håller på och gaggar!

Annars då.. Jooo tack.. Har ju nu gått och blivit 23 år.. Känns bra..Eller nått :) Fick Rosor och fri tillgång till sparkontot av Andreas och Elton *YESS*  Skall Handla ihjäl mig.. Nu vettu, nu vet inte min kära sambo vad han har gjort för nått :)
 
Nää nu skall Mullan försöka få ordning på den Morotsröda utväxten som infann sig igår..så jag ser ut i pallet! Ojjjo..och mamma.. -Ja men ´Hanna det där är ju modernt..*försöker räddda*
-Nej mamma..det är det inte..
Liza du skulle varit här..ojojo! Du hade verkligen garvat ihjäl dig! 


Summan av kardemumman: Tanter och morötter Och Hanna det där är ju mordernt!


Always Love/ Mullan






 


RSS 2.0