Super Mullan..

Jahaaa ja.. då va hon tebax efter sommar uppehållet!
Ja nivet det har ju varit en så otroligt härlig sommar.. så inte kunde jag sitta inne och blogga hela dagarna! Eller nått..

Idag Har jag och Elle hängt gäng med Elin och Max..  Alltid lika trevligt!
Först drog vi en sväng till Öb och fynda lite skit och sedan va det dax för grabbarna att äta lunch tillsammans..
Elton åt Mild Thai gryta och Maxn åt kyckling med pasta ala carte.. Ni vet det är inte vad som helst som duger till dom där små herrarna..nej nej! Det ska vara oxkötts purre med grönsaker och sagetti med köttbullar.. jojoj!
När herrarna hade ätit upp ville Max gärna sova över hos Elton en stund..Vila lite på maten ni vet!  Fast egentligen så va det vi som så himlans gärna ville äta lite i lugn och ro..*man är ju bara människa*
Vi släkte ner i sovrummet och sjöng sånger för killarna..

Och efter en stund så somnade dom! Och det va vi trötta mammor värda..
Korvarna håller nämligen på att få sina andra tänder..så dom är lite gnällepelliga och stånkiga! Så som sagt det va skönt med lite mamma tid :)
Sedan tog vi en " lång prommenad"  i höst stormen..

Och Mullan..kollar till Elton hela tiden.
Bara för att barnmorskan sa att man skulle passa sig lite när det blåser ute..(så det inte blåser in i vagnen, för då håller bäbisarna andan). Så måste ju jag kolla hela tiden så att han inte ligger och inte andas!
Även innne..Jaa du man vet aldrig, det drar så dant från ventilerna nu förtiden så..jaa man får va på sin vakt! Super Mullan, jo jag tackar!

Nästa vecka ska vi ev på Babysim..ska bli intressant att se va Mullan tar sig till då! Och inte för att tala om våtdräckten hon kommer dra på sig.. ojjj! Det blir nog Kalas bra!

En Heldag med Elin och max...:D Alltid lika trevligt!

Igår hängde vi med Jenny och magen! Det va mysigt.. längtar tillbaka lite när man ser hennes mage! Eller längtar efter en till..kanske man skalll säga!
Jaaa ni det är härligt!

Nää nu kom min karl hem.. måste nog gulla lite med honom nu! Passa på när lill knorre sover ;)
Ska fråga om han är hungrig.. för det är jag!

Summan av kardemumman då..
AlterEgot super Mullan..Henne gillar jag! Super mullan super jag ;)


 

Always Love // Mullan

RSS 2.0