Tidan ba rullar...

Jösses mina vänner..trode jag skrivit ett inlägg förra veckan.. Men det va visst 2mån sedan! Tiden går verkligen så otäckt snabbt.. Snart sitter man väll där och undrar när barnbarna skall komma och hälsa på!

Jaha ja..senaste tiden har varit väldigt blandad.. Vi började med inskolning, men avbröt den två veckor senare.. Jag fick panik! Hatade verkligen dagis där ett tag.. kännde mig som ett sosfall..helt untanför systemet!
Men sen tog jag mitt förnufft till fånga och gjorde ett nytt försök.. Nu gillar jag dagis igen :) Elton med..
-Dadis dadis.. skriker han när vi är på ingång..
Ringde nyss och kolla hur det va med honom.. Han hade det bra..Stod och smällde med leksaksspisen.. Det är rätt :)

Elton är ju inte så värst intresserad av leksaker.. nej nej..han gillar mera dörrar,grindar, tvättmaskiner och sånt  man kan pilla och fixa med! Så ja det glädjer mig att han har fattat tycke för LEKSAKS spisen :)
Bästa killen i världen..:)
Nu har han ju även börjat sätta på ugnarna hos folk man hälsar på.. Och för några dagar sedan tvättade våran diskmaskin i 3h.. Elton fixa!
Tror att han snart behöver en lille bror att busa med :)

Jag väntar fortfarande på att börja jobba då.. är ju så fint som det heter MELLAN två JOBB just nu :) Eller ah ARBETSLÖS kanske man ska säga :) Skall nog bli skönt att börja..har ju trotts allt varit hemma sedan 1 dec 2007..SOFTAT :)
Fast om jag skulle bli tillfrågad att få vara hemma med Elton tills han fyller 6 år och skall börja skolan, så skulle jag inte tveka en sekund kan jag säga :) Det finns inget bättre än att hänga vardag hemma med Elle :)

Nää mina kära nu skall jag ta mig en bulle och sörja att jag har gåt upp två kilo :) Måste vara muskler...not.
Always Love// Mullan





Hitta ingen bild på Elton åp den här gammla skrot datan.. Våran dator har ju för femtioälfte gången pajjat!
Men bjuder på en gammal goding..

p.s jag är sådär brun av mig självt d.s


RSS 2.0